Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallipaikat

 

  Mikäli päädyit tänne toimintasivulta ja satuit vieläpä lukemaan pienoisen toiminta kuvauksen tiedät jo, että Hiisivuori vuokraa tallista viisi tallipaikkaa yksityishevosille ja pyrkii tarjoamaan jokaiselle juuri sopivan palvelupaketin. Koska satsaamme yksityistoimintaa paljon, toivomme myös hevosten omistajilta aktiivisuutta toiminnassamme. Tallilla käyminen tapahtuu meillä näin virtuaalisesti kirjoittamalla tarinoita, tai vaihtoehtoisesti vaikka piirtämällä tai runoilemalla. Tämä kaikki tapahtuu oman hevosen päiväkirjaan, joka avataan jokaiselle yksityishevoselle foorumille. Tarinoihin saa aina kattavan vastauksen jossa on pientä kieliopillista puintia, sekä muuta mukavaa. Tämän lisäksi tarinoista saa tallirahaa (tr), jota voi käyttää osallistumalla omalla hevosella esimerkiksi yksityistunneille.

  Tarinoita omistaja voi kirjoittaa omaan tahtiinsa, emme siis vaadi tarinaa kuukauteen tai edes pariin. Sen sijaan vaadimme aktiivisuutta tapahtumissa ja yleisessä hengessä foorumilla. Ihan joka juttuun ei ole pakko osallistua tai roikkua 24/7 online, mutta ainakin kerta viikkoon olisi kiva tavata omistaja jutustelemassa satulahuoneessa kahvittelemassa tai muussa toiminnassa. Tarinoilla voi lähinnä ansaita lisätienistiä ja päästä näin esimerkiksi ekstravalmennuksiin sun muuhun maksulliseen mukaan, tienata merkkejä ja muuta sellaista. 

  Mikäli olet pitkään epäaktiivinen, joudumme valitettavasti irtisanomaan tallipaikka sopimuksesi. Ennen erotusta lähetetään sinulle kuitenkin yksityisviesti foorumilla, johon vastaamalla on mahdollista pitää itsensä menossa mukana. Mikäli tiedät ettet pidempää aikaan pääse käymään tallilla, kysythän täksi ajaksi lomaa turhan erottamisen välttämiseksi!

Kuukauden omistaja

  Jotta omistajilla olisi jotain motivaatiota, olemme kehitelleet "kuukauden omistaja" -tittelin, joka nimensä mukaan jaetaan kuukausittain kaikkien tallipaikkaa vuokraavien kesken. Allu ja Juulia valitsevat palkinnon saajan aktiivisuuden tarinoinnissa, tapahtumissa, sekä foorumilla ylipäätään perusteella. Tittelin lisäksi on luvassa tottakai runsaasti extra tallirahaa, sekä yllätys, joka saattaa olla esimerkiksi ilmainen yksityistunti tai varuste.

 

Huhtikuun 2017 omistaja:


Maaliskuun 2017 omistaja:

Miina Valosuo

Joulukuu 2016 - helmikuu 2017 omistaja:
ei valittu 

Marraskuun 2016 omistaja:
Jeremy Kajanne

Lokakuun 2016 omistaja:
Theo Gallagher

Syyskuun 2016 omistaja:
Theo Gallagher

 

Shoppailu

  Etkö ole ehtinyt hamstrata kullannupullesi vielä kaikkea? Päiväkirjamerkinnäistä saamaasi tallirahaa voit käyttää shoppailemalla Equestrian PRO:ssa. 1 tr vastaa 1 v€, ei sen kummempaa! Ilmoita ostoksesi foorumilla, yksityisviestillä allulle (tai vaikka tallitarinan lopussa), joka lisää tavarat tämän jälkeen kaappiisi. Muista ilmoittaa tuotteen nimi, väri, hinta ja loppuun loppu summa, mikäli ostit enemmän kuin yhden tuotteen. (Voit ilmoittaa hinnan v€, tai tr).

Tapahtumat ja niiden järjestys

  Näiden perusjuttujen lisäksi, ettei tarinoinnista tulisi ihan pakkopullaa, järjestetään Hiisivuoressa paljon erilaisia tapahtumia. Tempaukset ovat aina mitä kummallisempia, mitä sitä nyt muutakaan saattaa odottaa kahden omituisen tallinomistajan pääkopasta syntyvän? Tapahtumista saa lisää kirjoitusaiheita tarinoihin, joihinkin tapahtumiin osallistuminen voi jopa vaatia tarinaa. Foorumilta löydät kaikki tapahtumat ja tunnit sun muut lisäaktiviteetit.

  Allun ja Juulian tempauksien lisäksi on yksityisten omistajilla mahdollisuus järjestää tallilla omia, pieniä tapahtumia. Mikäli omistaja haluaa järjestää tallilla jotain omaa, tai vaikka palkata ulkopuolisen valmentajan, tulee hänen sopia ensin tästä omistajien kanssa. Tämä onnistuu foorumilla esimerkiksi yksityisviestillä, jolloin voimme sopia tapahtumastasi yhdessä. Tämän jälkeen tapahtuman voi toteuttaa ja omistaja pääsee itse säätelemään osallistujajoukon, kuittauksen yms. kaiken tapahtumaan liittyvän.

Lokerot

"Tallin perällä vasemmalla puolella on ensin vanha maitohuone, josta löytyy nykyisin hoitajien ja yksärien omistajien lokerot." 
Jokainen omistaja saa itsellensä oman lokeron, jossa voi säilyttää omia talli varusteita ja vaikka eväitä. Lokerot -sivulta löytää jokaisen omistajan lokeron. Lokero on ikään kuin omistajan oma sivu, josta löytyy hänen luonne, palkinnot, talliraha ja muu tarpeellinen.

Palvelut

► Tallipaikka 150 tr/kk (sis. heinät, vedet, purut ja tarhan tallin puolesta)
► Tarhaus (vienti+haku+mahd.loimitus) 50 tr/kk
► Ruokinta (4 krt/pv) 50 tr/kk
► Ruuat (kaurat + muut rehut) 50 tr/kk
► Karsinan siivous 50 tr/kk
► Perushoito (harjaus, tarkastus yms.) 50 tr/kk
► Kengitys 80 tr/1 krt/kk tai 40 tr/ 1krt/joka toinen kk

Mikäli annat hevosen ratsastuskoulun käyttöön esim. 1 kerta/viikko pienenee tallivuokra seuraavasti: 1krt/vk = 40 tr/kk tai 3krt/vk = 120 tr/kk.

Tallipaikkaan sisältyy automaattisesti myös kentän ja maneesin vapaa käyttö, silloin kun niillä ei pidetä tunteja, sekä tietenkin upeat maastomme uittopaikkoineen ja hiekkakuoppineen!

HUOM! Tarhaus tapahtuu yhdessä toisen hevosen kanssa, joten hevosesi on tultava toimeen muiden hevosten kanssa. Kesäisin mahdollisuus laiduntamiseen (ryhmässä)!

Tallipaikkaa vailla?

  Mikäli luit tämän sivun läpi ja oma hevosesi tarvitsee tallipaikkaa siirrty tänne tekemään hakemus. Hakemuksen tehtyäsi sinun tulee käydä valitsemassa haluamasi palvelut täällä

Tallipaikkoja on tarjolla yhteensä viisi vuokralle. Ainoina kriteereinämme hevosen suhteen on, että..

- Hevoselta löytyy toimivat sivut, joista löytyy vähintään yksi luvallisesti kopioitu/ oma kuvaama valokuva. (Teemme hevoselle jokatapauksessa sivut myös meille)
- Hevonen on tamma/ruuna, oreja emme valitettavasti voi ratsastuskouluun ottaa (poikkeustapauksessa tämäkin keskusteltavissa).
- Hevonen tulee toimeen muiden hevosten kanssa (esim. voidaan tarhata toisen hevosen kanssa).

©2018 Hiisivuori - suntuubi.com