Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjassamme on aina tilaa viesteillesi! Muistathan kuitenkin, että emme halua vieraskirjaan mainoksia tai kilpailukutsuja. Kisakutsuille ja mainoksille on oma vieraskirjansa. Viekkuun voi jättää kaikenlaisia viestejä ja muita merkintöjä, hyvän maun rajoissa. Emme halua, että vieraskirjaa roskataan loukkaavilla tai paljon kirosanoja sisältävillä viesteillä. Muista siis asiallinen kielenkäyttö!

  Chattiin saa laittaa ihan vapaasti viestejä, - olit sitten hoitaja tai satunnainen ohikulkija. Chat on kuitenkin tarkoitettu enemmän keskustelupaikaksi. Jos sinulla on tärkeää asiaa, kirjoita se mieleluummin vieraskirjaan, sillä chatin puolella se saattaa mennä ylläpidolta täysin ohi. Pidetään myös chatissa asiallinen kielenkäyttö :)

Hiisiksen foorumilla pyörivät kaikki hoitaja- ja tuntitoiminta, sekä pääasiassa tapahtumat. Se on enemmän tallilaisten paikka - satunainen ohikulkija ei edes nää kaikkia alueita. Toki sinne voivat silti vierailijatkin eksyä, ihan vain katselemaan tai lukemaan tarinoita.

Mainoskirja
(myös kilpakutsut)

 1  2  3  4  5  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://anzkuli.altervista.org/kaukovalta/

20.05.2020 13:09
Hei, etusivun ja vieraskirjan perusteella täällä on ollut hiljaiseloa viimeiset kaksi vuotta. Huh! Mikä on tallisi tilanne?
Nyt kun Suntuubi lopettaa noin kuukauden perästä, tarjoaisin hevosillesi tallipaikkaa Kaukovallasta. Tuntuu ikävältä jättää tällaisia virtuaalimaailman aarteita katoamaan bittiavaruuteen :) Laita viestiä meille päin, jos uusi tallipaikka kiinnostaa!

Nimi: ihailija

22.07.2019 18:36
ihastuin Pandaan, se vaikutti niin ihanalta! Talli ei kuitenkaan nähtävästi ole aktiivinen enää ://

Nimi: Ida

28.01.2018 11:51
Moikka! Kirjoitan nyt tänne kun en jaksa kännykän kanssa mennä foorumille, mutta kai Ida on vielä mukana Hiisiksen poppoossa? ^_^
Hävettää etten ole antanut kuulua itsestäni mitään, mutta viimeaikoina on ollut yhtä sun toista kiirettä niin on jäänyt virtuaaliheppailu ihan unholaan.
Mutta yritän jälleen kerran ottaa itseäni niskasta kiinni, jospa saisin jatkossa jotain aikaiseksi...

Vastaus:

Tottahan toki vielä on! :) Itselle on käynyt vähän samalla tavalla ja Hiisis on viettänyt pientä hiljaiseloa pitemmän aikaa... Nyt olen kuitenkin pala palalta lähtenyt rakentamaan tallia, saas nähdä milloin saadaan toiminta pyörimään yhtä mallikkaasti, kuin mitä se oli silloin aikaisemmin! :D

- allu

Nimi: Miisa S.

15.09.2017 14:25
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRV4owALsl2AEE49aTZQC1 7OpooCVPKUOphcMiqtvxem96XQsXD
Tuossa virtuaalihevoseni Black Nightin linkki. Etsin sille tallipaikkaa. Onnistuuko? Tiedot:
Nimi: Black Night
Lempinimi: Blackie
Rotu: Mustangi
Skp: Tamma
Ikä: 5 vuotta
Luonne: Blackie on kiintyväinen jos sitä kohtelee hyvin. Tämä yönmusta ratsu osaa niin koulu- kuin esteratsastustakin ja sillä on loistavat askeleet. Joskus muinoin Blackie eleli preerialla, mutta se pyydystettiin läheiselle karjatilalle, josta se myytiin Suomeen. Blackie rakastaa mennä KOVAA! Tottelevainen ja vauhdikas Mustangi.
Varusteet:
- Musta yleissatula
- Vaaleansininen satulahuopa
- Mustat suitset
- Vaaleansininen korvahuppu
- Turkoosi harjapakki, harjat, kaviokoukku ja nahkaöljyä.
- Vaaleat pintelit ja mustat suojat
- Turkoosi toppaloimi
- Vaaleansininen tarhaloimi
- Vaaleanvihreä ratsastusloimi
- Heijastinloimi
- Musta nahkariimu
- Nahkainen riimunnaru
- Matkaratsastussuitset
- Estesatula

Vastaus:

Meillä ei valitettavasti tällä hetkellä ole vapaita tallipaikkoja ja vaikka olisikin, niitä haetaan aina foorumin kautta, ei täällä. Mikäli sinua kiinnostaa tallipaikat, sellaisia saattaisi meiltä kuitenkin piakoin olla vapautumassa. Lue sivut tarkasti läpi ja seuraile foorumia, tallipaikoista ilmoitellaan piakoin (ei kuitenkaan ihan parin päivän sisään).

- allu

Nimi: saara

04.09.2017 17:35
hei
tarvitseeko hevosella olla jo sivut jos tuo

Vastaus:

Ei periaatteessa, mutta yleensä sivut on kuitenkin vaadittu. Joka tapauksessa jokaiselle yksityiselle on tehty tänne sivu, joten sen vuoksi se ei välttämättä kuitenkaan ole tarpeen. Tapauskohtaisesti siis myös sivuttomat hevoset on vastaanotettu.

- allu

Nimi: Theo

01.09.2017 20:04
Moi!
En tiiä kuinka aktiivinen Hiisis on tällä hetkellä, mutta silti on ihan kauheet omatunnon tuskat kun en oo käynyt sanomassa tätä aikasemmin vaikka ois varmaan pitäny. Tosiaan mun täytyy nyt lopettaa Kustin hoitaminen ja viedä Rane kanssa pois, koska motivaatio ei yksinkertasesti oo riittänyt pitkään aikaan. Tää ilmottaminen varmaan venähti näin pitkälle, koska Hiisis on tosissaan ollut paras virtuaalitalli missä oon hoitanut ja täältä on niin hyviä muistoja. :D Ja kuka tietää, ehkä tänne vielä palataan joskus jos talli vaan on toiminnassa. ;) Mutta nyt tältä erää, kiitos mahtavasta kokemuksesta! ♥

Vastaus:

Voi ei, olet ollut erittäin tärkeä osa hiisivuorta niin pitkään! ♥ Palaa ihmeessä, olet aina tervetullut tänne takaisin! Koko Hiisiksen porukka jää sinua kyllä kaipaamaan!

- allu

Nimi: Varjotar
Kotisivut: http://varjolinna.suntuubi.com

27.06.2017 11:12
Estekilpailuiden tulokset julki
http://varjolinna.suntuubi.com/fi/Toiminta/Este06.06/

Antee ksi viivästyksestä!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!

- allu

Nimi: Ilona

29.05.2017 13:28
Hei, tulisin vaan kysymään, että onko tallissa tilaa yksityiselle? Luin sivuilta, että talliin otetaan viisi yksityistä, mutta niitä näyttää olevan kuusi. Joten onko tämä muuttunut vai jotain muuta?

Vastaus:

Heippa, juu näin on, että viisi paikkaa on yksityispuolella, mutta otin poikkeuksellisesti meille kuudennen yksityisen kun tallissa oli tilaa ja eräs hevonen etsi tallipaikkaa. Valitettavasti juuri nyt meille ei mahdu enää enempää, toki jos ihan kriisi on päällä niin laidun/pihattopaikkaan voisi olla jonkinlainen mahdollisuus. Päivitän tilannetta kuitenkin reaaliaikaisesti koko ajan, jos joku vakinaisista asukeistamme sattuisikin lähtemään! :)

- allu

Nimi: :)

13.05.2017 09:15
Moikka! Halusin vain tulla kertomaan, että Breezin' Smirk nimisellä hevosella on periaatteessa laittomat kuvat. Luda-Stockin kuvia saa käyttää ainoastaan piirrosten refeinä, valokuvamanipulaatioissa tms., mutta niitä ei saa käyttää sellaisenaan.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! :) Tuo on ilmeisesti muuttunut, sillä silloin kun kuvat sivuille laitettiin, olivat vielä lailliset.

- allu

Yksityinen viesti

26.02.2017 21:48

Yksityinen viesti

21.01.2017 19:32

Nimi: Tiitu

06.01.2017 18:18
Anteeksi epäaktiivisuuteni tarinaa ensiviikolla:)

Vastaus:

Tiitu? Väärä nimimerkki tai jotain? Tulee mieleen vain Tiia? Mikäli olet tiia tai joku muu, kävisitkö ilmoittelemassa jatkostasi foorumin topassa :)

- allu

Nimi: Viona, RKM2016
Kotisivut: http://susikallio.proboards.com/thread/1215/rkm2016-finaali-susikalliolla-1-2017

03.01.2017 20:10
// toivottavasti ette laske tätä kisakutsuksi, ajattelin että tällä tavoittaa kaikki ratsukot varmemmin kuin Keskustasta! :)

Hei!

RKM2016 on ollut tähän mennessä vauhdikas tapahtuma, eikä jännitystä ole puuttunut. Finaaliratsukot on nyt vihdoin valittu! (http://susikallio.proboards.com/thread/1215/rkm2016-finaali-susikalliolla- 1-2017)

Tässä pikaohje ratsukoille:

- Tuotosohjeet finaalikutsussa jokaisen luokan alla
- Tuotokset ovat vapaaehtoisia
- Toteutus on vapaa (kuva, piirros, runo, tarina, lyriikat, video, some-sisältö jne jne.)
- Tuotokset ovat luokkakohtaisia
- Voit tehdä luokkaan vain yhden tuotoksen (eli jos kilpailet kahdessa luokassa, voit tehdä molempiin luokkiin yhden tuotoksen)
- Tuotoksesta saa yhden lisäpisteen
- Tuotokset tulee julkaista finaalikutsussa 15.1.2017 mennessä

Miten RKM finaali etenee?

- Tuotokset tuomaroidaan viikolla 3
- Tuotospisteiden jaon jälkeen kunkin luokan tulokset arvotaan (+ 1 piste per sijoitus, + 2 pistettä per voitto).
-> RKM-voittaja on koko kilpailun eniten pisteitä kerännyt ratsukko.

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä susikallio@lumossa.net!

Tervetuloa kannustamaan ratsukot voittoon!

Nimi: Julia & Jenny
Kotisivut: http://esterata.suntuubi.com/

22.12.2016 13:15
Hei!

Estekilpailujen 21.12.2016 tulokset ovat saapuneet! Kiitos kaikille osallistuneille.

Yst. Terveisin,

Julia Stabenfeld & Jenny Miller

Nimi: Kristina

04.12.2016 16:30
Allu muuten minne sitten kirjoitan sen tarinan?

Vastaus:

Selitin siellä foorumin viestissä jo, ymmärsitkö siitä? :)

- allu

Nimi: Kristina

04.12.2016 16:14
Minulla on oma hevonen ja se on kiltti se sopeutuu orien ja ruunien kassa ja ei välitä tammoista. eli jos saan paikan niin ei tule ongelmia sen kanssa:))

Vastaus:

Kuulostaa hyvältä! :)

- allu

Nimi: Kristina

04.12.2016 14:58
No nii mutta välttis saan sen mulla on niin huono tuuri aina... nii aina joku muu saa sen.... olisin vaan halunnu varaa sen karsina paikan mun orille.....

Vastaus:

Paikkoja ei tulevaisuudessa laiteta hakuun "nopeat syö hitaat" -tyylillä, vaan tarkoitus on, että kaikki paikkaa haluavat ehtisivät lähettää hakemuksen :) Paikkoja ollaan ennen varattu, mutta myöhemmin tästä luovuttu juurikin tästä ja monista muista käytännön syistä. Oreja ei mielellään Hiisivuoreen oteta sen takia, että olemme ratsastuskoulu ja oreissa on aina "riskinsä". Meillä on kuitenkin tällä hetkellä yksi ori tallissa (juurikin yksityinen) ja ollaan vedetty se linja, että kiltit orit, jotka pystyvät tarhaamaan ruunien/toisten orien kanssa, ovat tervetulleita Hiisivuoreen :)

- allu

Nimi: Edmee
Kotisivut: http://talligoutieres.suntuubi.com/?cat=1

03.12.2016 13:13
Talvikilpailujen tulokset esillä!

Suora linkki tuloksiin - http://talligoutieres.suntuubi.com/?cat=111

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! :)

- allu

Nimi: Kristina

02.12.2016 23:14
Mutta jos tulee talli tilaa niin ilmoitatko vaikka mulle?:)))

Vastaus:

Mihin siitä ilmoitan sulle? :D Foorumille tulee kuitenkin siitä joka tapauksessa tieto, sillä karsinapaikka tulee yksityishakuun.

- allu

Nimi: Kristina

02.12.2016 13:29
Okei:)

Nimi: Kristina

28.11.2016 14:02
Milloin tulee talli tilaa??

Vastaus:

En vielä tiedä, kuten jo aiemmin mainitsin, siinä voi mennä kauankin aikaa. Yksityistallissamme on vain viisi karsinaa ja kaikki niistä ovat tällä hetkellä täynnä. Ehkä joulun jälkeen saattaisi joku paikka vapautua? Sen näkee aikanaan :)

- allu

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/

27.11.2016 19:49
Sysälän syyskisojen tulokset ovat tulleet :D
Niihin pääset suoraan tästä:
http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/syyskisat/

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta! :)

- allu

Nimi: Tiia

25.11.2016 15:58
Miten voin liittää piirrustuksen tarinan mukaan?

Vastaus:

Piirrustuksen voi liittää mukaan tarinaan seuraavasti:

1) joko lataat kuvan nettiin, esim photobucket:iin, imguriin tai jollekin vastaavalle ilmaispalvelimelle. Tämän jälkeen kopioit kuvan URL osoitteen (jossain siellä se lukee) ja palaat kirjoittamaasi hoitotarinaan. Huom! Tarina tulee tässä kohtaa lähettää niin, että klikkaat oikeasta ylänurkasta "reply", ei "quick reply" tilassa! Kun olet klikannut tosiaan tuota reply, viestikentän yläreunassa näkyy niitä erinäiköisiä kuvakkeita yhtä alarivin kuvaketta klikkaamalla (kun viet hiiren tämän kuvakkeen päälle näkyy teksti "Insert Image") klikkaamalla pääset kenttään, johon voit liittää kuvan URL osoitteen, jonka jälkeen vain painat Insert image ja kun sitten lähetät viestin, on kuva tässä mukana! :)

2) Toinen vaihtoehto: Mene jälleen reply tilaan (uusi viesti kenttä) ja paina oikeasta ylänurkasta add attachment -> add files voit ladata kuvan suoraan koneeltasi. Klikkaa sitten Done ja kuva ilmestyy viestikenttään. Huomaathan viestikentän alapuolella olevat BBcode ja preview. Preview tilassa näet viestisi vähän kuin esikatseltuna, BBCode näyttää viestisi koodiasetelmat.

Toivottavasti tästä oli apua! :)

- allu

Nimi: Kristina

24.11.2016 21:01
Missä on se hoitokurssi ja voiko Foxilla mennä kisoihin?

Vastaus:

Hoitokurssiin löytää linkit hoitotoiminnasta kertovalta sivulta :)

Foxilla voi mennä jo kilpailuihin, sen verran alkaa Karkki itsekseen pärjäillä. Mutta jos olet tuota hoitamisesta kertovaa sivua yhtään lukenut, kilpailuihin voi osallistua vasta kerättyään 50 tp (tallillä järjestettävät kisat) tai 200 tp (ulkopuoliset kilpailut). Eli sinun tulee ensin kerätä tuo pistemäärä, että voit ottaa osaa kilpailuihin. Huom! Poikkeuksena nyt tulossa olevat ratsastuskoulujen väliset mestaruudet, niihin voi osallistua, sillä toivoisinkin mahdollisimman monen olevan mukana! Niitä voi tsekata tarkempaa infoa foorumilta tallikonttorista löytyy tarkempi info! ;)

- allu

Nimi: Kristina

23.11.2016 18:22
Milloin teet Foxille päiväkirjan? koska tarinani on valmis:)

Vastaus:

Foxilta löytyy jo päiväkirja :) Se löytyy foorumilta hevosten päiväkirjat -> Foxin päiväkirja (jossain aika sivun alhaalla kun kelaat.

- allu

©2020 Hiisivuori - suntuubi.com